Haitor

Palvelut

Huoltopalvelut

Kaikki momenttivääntimet, momenttiavaimet, pumput ja mittarit tulee kalibroida kerran vuodessa. Me pidämme puolestasi huolta tästä aikataulusta ja pyydämme laitteet määräaikaiskalibrointiin. Samassa yhteydessä teemme kuntokartoituksen, jolloin saat tietää laitteesi mahdollisista vioista ja varosatarpeista. Nämä toimenpiteet tehdään joko toimitiloissamme Helsingissä tai asiakkaan luona. Palvelemme 24/7!

Ammattitaitoinen ja tehokas huolto-osastomme hoitaa vaativimmatkin laitekorjaukset ja kalibroinnit täsmällisesti ja saat työkalusi nopeasti takaisin tuotantokäyttöön. Säännöllisesti huollettujen tuotteiden käyttöikä pitenee turvallisuudesta tinkimättä. Tarvittaessa saat meiltä myös huollon ajaksi käyttöösi sijaistyökalun.

Haitor Kenttähuolto

Suoritamme huolto- ja kalibrointityöt myös asiakkaan luona. Huolto- ja kalibrointiautosamme on myös varaosia, joten työkalusi saadaan korjatuksi paikan päällä ja on poissa tuotannollisesta käytöstä mahdollisimman lyhyen ajan.

Muista myös kysyä tuote-esittelyä – autostamme löytyy kattava valikoima myynnissä olevia tuotteitamme nähtäväksi ja kokeiltavaksi.