Haitor

Palvelut

Koulutuspalvelut

Hydraulisten ja paineilmatoimisten laitteiden kanssa työskenteltäessä käyttäjillä tulee olla käytynä läpi asianmukainen käyttökoulutus. Perehtyneet käyttäjät ovat kaiken tärkeimmässä asemassa työturvallisuuden takaamiseksi ja toivotun kiristystoimenpiteen lopputuloksen varmistamiseksi. Haitor on sitoutunut noudattamaan asetettuja työturvallisuusperiaatteita tapaturmien välttämiseksi. On myös hyvä muistaa, että kun työkaluja käytetään oikein, myös ylläpitokulut tulevat pitkällä aikavälillä edullisemmiksi.

Haitor on Suomen johtava asiantuntija alallaan ja siten kykenevä tarjoamaan alan parasta koulutusta. Sen lisäksi, että annamme käyttökoulutuksen laitteiden luovutuksen yhteydessä, järjestämme myös laajempia koulutustilaisuuksia yrityskohtaisesti. Hyvän tietotaidon omaavat asiakkaat ovatkin avain­asemassa, kun kehitämme uusia ja tuottavia ratkaisuja eri sovellustarpeisiin.

On varsin tyypillistä, että koulutuksen aikana löydämme yhdessä kustannus­tehokkaan ratkaisun, joka parantaa asiakasyrityksen tuottavuutta samalla kun kiristystoimenpide suoritetaan entistä nopeammin yhdellä työkalulla valmiiksi asti.

Koulutustilaisuudet voimme järjestää joko omissa koulutustiloissamme tai asiakkaan luona. Omien koulutustilojemme yhteydessä meillä on näyttelytila, jossa on mahdollisuus sekä työkalujen esittelyyn että kokeilemiseen. Asiakkaan luona järjestettävien koulutuksien etuna on se, että useampi koulutettava henkilö voi kätevästi osallistua tilaisuuteen.