Haitor

Palvelut

Vuokrauspalvelu

Haitor myös vuokraa tuotteitaan. Vuokraspalvelustamme löydät vääntimet, venytystyökalut, pumput, letkut ja hylsyt – ja kaikki koot.

Vuokraus on varteenotettava vaihtoehto monestakin syystä. Ensinnäkin, sinun ei tarvitse ostaa sen tyyppistä tai kokoista momenttityökalua, jota tarvitset harvoin. Toiseksi, vuokrauksen kautta sinulla on mahdollisuus käyttää työkalua tai useampaa eri työkalua käyttötarkoituksessasi ennenkuin päätät mahdollisesta hankinnasta. Kolmanneksi, vuokraus tuo ratkaisun tilapäiseen ruuhka-tilanteeseen, jolloin sinulla olisi tarvetta useammalle työkalulle kuin itse omistat. opuksi, työturvallisuuden, tuottavuuden ja JOM -periaatteen varmistamiseksi saat aina käyttöösi huolletun ja kalibroidun momenttivääntimen.

Haitorille asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Yhtenä konkreettisena osoituksena tästä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ensin vuokrata haluamansa työkalun käyttöönsä ja mikäli asiakas lopulta päättääkin ostaa laitteen itselleen, hyvitämme vuokraushinnan UUDEN työkalun hinnasta.