Haitor

Haitor

Asiantunteva kumppani palveluksessanne

Kun Haitor vuonna 1982 perustettiin, oli tarkoitus tuoda teollisuuden käyttöön uusia täsmällisempiä, turvallisempia ja sitä kautta tehokkuutta lisääviä menetelmiä ja laitteita pultti- ja ruuviliitosten kiinnittämiseen tuotannossa ja kunnossapidossa.

Kuluneet vuodet ovat osoittaneet silloisen ajattelun tarpeelliseksi.  Toiminta edellyttää asiakkaiden prosessien ja tarpeiden tuntemista ja ymmärtämistä, lähestymistapamme onkin nöyrä palveluasenne. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme alan parhaat ratkaisut niin laitteiden kuin palvelun osalta.

Joustavan ja asiakaslähtöisen toimintamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme nopean ja täsmällisen palvelun teollisuuden kokoonpanon ja kunnossapidon kokonaisratkaisuihin. Haitorin asiakas ei koskaan jää yksin; me tarjoamme kaiken tarvittavan tekniikan räätälöitynä kunkin asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme alan parhaan osaamisen, huolto- ja kalibrointipalvelut, varaosat ja vuokrauspalvelut. Hoidamme asiakkaidemme projektit aina suunnittelusta laiteasennuksiin ja käyttökoulutukseen saakka. Oma maahantuontimme suoraan alan johtavien toimijoiden tehtailta takaa asiakkaillemme tekniikan viimeisimmät ja parhaat ratkaisut. Kaiken tämän pystymme tarjoamaan kilpailukykyisen ehdoin.

Ota yhteyttä, niin polkaistaan projektisi käyntiin.